Custom Offroad

Tel: +31-(0)619208230
Email: info@customoffroad.eu
© 2009 Custom Offroad
All brands are trademark
All rights are reserved

Custom Offroad maakt en levert oplossingen gericht
op de wensen van de klant. Om dit te kunnen realiseren
worden onderdelen en/of accessoires gemaakt die
“custom made” zijn. Dat betekend dat elke klant een
uniek product krijgt, speciaal bestemd voor zijn of haar auto.
De projecten die
Custom Offroad verwezenlijkt zijn erg
uiteenlopend, het kan gaan om (lier)bumpers, sidebars en
rolkooien maar bijvoorbeeld ook om complete
veersystemen, buizenchassis enz.
In overleg is alles mogelijk.

Het kan voorkomen dat klanten een product willen wat al bestaat, ook dat is geen probleem, Custom Offroad levert namelijk ook kant en klare producten. Maar ook een combinatie van custom made producten en bestaande producten is mogelijk, afhankelijk van de wensen van de klant.
Custom worx betekend dus niet alleen nieuw bedachte en ontwikkelde producten maar ook bestaande producten, zolang deze maar aansluiten op het idee en het ontwerp van het project.


Voorbeelden van Custom made projecten:
Het kan voorkomen dat een klant een nieuw veersysteem wil maar wel met een flex die meer is dan gemiddeld. Om dat te kunnen realiseren zijn bijvoorbeeld airshocks of coilovers nodig. Echter, om deze te kunnen monteren, moeten de assen van de auto opgehangen worden met reactiestangen. Daardoor moeten de airshocks en coilovers bevestigd worden aan speciaal ontwikkelde bevestigingen aan de bovenzijde welke zich vlak onder de motorkap bevinden.
In dit geval word door
Custom Offroad dus een veersysteem ontwikkeld, speciaal voor de desbetreffende auto, en deze wordt aangevuld met bestaande producten van gerenomeerde fabrikanten, die perfect op het custom made veersysteem aansluiten.

Het kan ook voorkomen dat men bijvoorbeeld een lierbumper wil die nergens te koop is. Custom Offroad kan deze bumper zelf maken, precies naar de wensen die de klant eraan stelt en op de manier zoals de klant deze in gedachte heeft.
Er bestaat in dat geval ook de mogelijkheid om in de bumper een lier te bevestigen, dit zijn bestaande lieren die dan besteld worden bij een van de leveranciers van
Custom Offroad.

Custom Offroad is niet alleen bestemd voor de 4x4 sport maar kan ook ingezet worden door andere takken binnen de offroad-wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rallysport, autocross of autospeedway, ook zij zijn bij Custom Offroad aan het goede adres.

Custom Offroad verzorgt nu ook vakkundig (auto)transport met chauffeur.

Met behulp van onze oprijwagen kunnen wij uw auto, sloop/schade auto, klassieker, oldtimer, motor, caravan,  aanhanger, tractor oid snel en veilig vervoeren. We kunnen perfect regionaal vervoeren, maar met onze thuis basis in zuid Nederland (omgeving Eindhoven/Tilburg) zitten we ideaal voor  transporten in de Benelux en Duitsland. Maar ook door de rest van Europa is geen probleem. Onze thuisbasis is Bladel, dit ligt vlak aan de A67 de snelweg die vanaf het Ruhrgebied via Nederland richting Antwerpen gaat. Ook zitten we vrij snel op de A2 die Nederland via Maastricht met de Belgische Ardennen verbind. De A58 is binnen handbereik zodat we ook gericht richting West-Brabant en Rotterdam (haven) kunnen.

We kunnen maximaal 4000kg laden op een laadbak van 430cm lang en 222cm breed. We rijden dus met een lichte vrachtwagen (tot 7,5Ton) en zijn dus ook niet snel overbeladen zoals de oprijwagens voor B rijbewijs die meestal maar max. 1100kg mogen laden. Hierdoor riskeert u ook geen vertraging door politie controles met een weegbrug, waarbij soms de wagen over geladen dient te worden op een oprijwagen die wel geschikt is voor het te hoge gewicht. Wat weer extra kosten, reistijd en risico in beslag neemt.Er zijn voldoende sjor ogen en spanbanden aanwezig om uw eigendommen goed en veilig vast te zetten. Op de laadbak staat een lier met draadloze afstandbediening, dus de wagen oid hoeft niet op eigen kracht geladen te worden en we kunnen tijdens het lieren continue de wagen en de onderkant in de gaten houden. Op deze manier wordt er tijdens het laden en lossen niets aan het toeval over gelaten.

Doordat we zelf ook auto’s customizen en restaureren en een liefhebberij hebben in alles met wielen, weten we ook van welke onschatbare en emotionele waarde uw voertuig voor u is en zullen dus ook altijd met de grootst mogelijke zorg uw voertuig behandelen.
Er kunnen maximaal 2 personen gratis mee rijden in de cabine, en u bent dus ook, indien gewenst, van harte welkom om de hele rit bij uw wagen te blijven.

Wij hanteren een starttarief van €40,- en daarnaast €0,50 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Bladel – laadadres – losadres - Bladel (routeberekening via Google Maps).
Laden en lossen is het eerste half uur inbegrepen, daarna wordt er €10,- per 15 minuten geteld (bv bij wachten of een langere laadtijd door omstandigheden).
Een tweede voertuig meenemen op een aanhanger is ook mogelijk vraag naar de mogelijkheden en tarieven hiervoor (omdat we die niet standaard bij hebben dient dit wel vooraf gemeld te worden).
Kosten voor tol, boot/trein, eventuele overnachtingen worden achteraf door berekend.
Wij hanteren voor ieder transport hetzelfde scherpe tarief, uw kostbare klassieker, custombike of Hotrod wordt dus even voordelig vervoerd als een alledaagse personenwagen, en aan een alledaagse personenwagen besteden we dezelfde zorg en aandacht als aan een kostbare klassieker, custombike of Hotrod.

We zijn erg flexibel qua werktijden en zullen dus ook altijd proberen de rit uit te voeren op een voor u zo geschikt mogelijk tijdstip. Ook in de avond of weekend uren is geen probleem en worden er ook geen extra kosten door berekend.

Door het ontbreken van een opstaande rand op de laadbak is het ook mogelijk om andere spullen/pallets met een heftruck te laden/lossen.

Boven genoemde prijzen zijn ex btw, een officiele btw factuur is geen probleem.

Bel voor meer info, een op maat gemaakte offerte of een afspraak met Custom Offroad
+31 (0)619208230 of stuur een mail naar
info@customoffroad.eu

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.© 2009 Custom Offroad
All brands are trademark
All rights are reserved