Custom Offroad

Tel: +31-(0)619208230
Email: info@customoffroad.eu

Omdat Custom Offroad maatwerk oplossingen
bedenkt en ontwikkelt, staan de wensen van de klant
daarin centraal.

De klant heeft vaak precies in gedachten hoe het project
er uiteindelijk uit moeten komen te zien en aan welke eisen
deze moet voldoen. Om er zeker van te zijn dat Custom Offroad
precies begrijpt wat de klant wil zal er een uitgebreid
intakegesprek plaatsvinden. In dat gesprek wordt precies
besproken wat de bedoeling is en wat de mogelijkheden (of misschien wel onmogelijkheden) daarbij zijn.

Het is niet zo dat altijd alles mogelijk is, modificaties hebben vaak technische beperkingen en soms sluit de ene mogelijkheid de andere uit.
Het kan ook voorkomen dat een klant een wens heeft welke negatief zou kunnen zijn voor verdere modificaties in de toekomst. Custom Offroad zal deze klant dan een passend advies geven zodat latere modificaties ook mogelijk blijven.

Een ideale terreinauto bestaat niet, iedere klant hecht zich aan andere waardes en aan verschillende prestaties van zijn voertuig. Dat maakt dat de projecten bestaan uit verschillende set-ups, afhankelijk van waar het voortuig voor gebruikt wordt en welke eisen de eigenaar aan het voertuig stelt.

Challenge-auto’s moeten bijvoorbeeld worden voorzien van (voor/achter/top) lieren, grote modderbanden met agressief profiel en rijden doorgaans stapvoets waardoor deze van een extra lage overbrenging voorzien moeten worden. Long distance trail-auto’s worden daarentegen puur op snelheid gebouwd en hebben daardoor minder flex, geen lieren, geen grove modderbanden maar wel een stevige kwalitatief goede rolkooi, perfect af te stellen schokdempers enz.

Er zijn dus ontelbaar veel factoren die meespelen bij het bedenken en ontwikkelen van het custom made project. Samen met de klant komt Custom Offroad daar zeker uit en een goede communicatie met de klant is daarom erg belangrijk.

De klant wordt altijd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en eventuele complicaties tijdens het gehele project. Zo ontstaan er geen verassingen voor beide partijen.


Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.© 2009 Custom Offroad

All brands are trademark
All rights are reserved