Al ons buigwerk gebeurt met de
kwaliteitsmachines van Baileigh.

Als officieel erkend dealer van Baileigh, kunt u bij ons terecht voor advies, koop en service.
Klik op het logo voor het gehele
assortiment van Baileigh.

Projects:

Op dit moment zijn we bezig met een aantal projecten waar
we jullie gedurende de looptijd van op de hoogte willen houden.

Kom gerust eens terug om dit te volgen.

Een selectie van reeds afgewerkte en lopende projecten worden steeds bijgehouden en er verschijnen regelmatig nieuwe foto's op deze pagina's:

Mocht u vragen hebben over één van deze projecten dan kunt u gerust contact opnemen met ons, we vertellen met veel enthousiasme over ons werk.

Samurai Metal "Monster to be" Oldtimer Opel Blitz
Ford F350 Opbouw
Suzuki Samurai Rolkooi II
De eerste fase van dit project is een mooie tubular lierbumper, heavy duty PHANTOM dorpels met vaste sidebars en de montage van een 6.1 tussenbak met PU T-case bushings. Nu ook de achterbumper gemaakt door Custom Offraod.
Update: 04-04-2012
Dit is weer eens wat anders als anders, maar daarom niet minder leuk om te doen. Het betreft hier een Opel Blitz uit 1974, met een 2500cc 6 cilinder motor en 4 versnellingen. Het is echt een mooie stijl die de Blitz in de jaren 70 had.
Update: 04-04-2012
Omdat de eigenaar van deze Ford F350 een hoefsmid is, moest zijn Ford F350 ook een echt werkpaard worden. Dus de pick-up bak moet plaats maken voor een dichte bak waar de hoefsmederij met al z’n gereedschappen, voorraad, oven en aambeeld in verwerkt is.
Update: 04-04-2011
Custom Offroad is ingeschakeld om sidebars en een rolkooi te maken, voort bordurende op het buizenwerk dat de klant zelf al aangebracht had. Er is rekening gehouden met een toplier in de toekomst, en de buis boven de voorraam is zo uit gevoerd dat er werklampen onderaan gemonteerd kunnen worden.
Update: 19-01-2012
Suzuki Samurai Rolkooi
Samurai Rolkooi Plus
Suzuki Samurai Trayback
Mercedes G-klasse
Deze Samurai is door de klant al voorzien van de nodige modificaties. Nu is het zaak om er een mooie stevige rolkooi voor te maken met een bij  passend buizen neusje, en wat bescherming voor de bak.
Update: 14-12-2011
Deze Samurai wordt door Custom Offroad voorzien van de heavy duty dorpels met sidebars ter vervanging van de originele dorpels. En er wordt een rolkooi gemaakt die gedeeltelijk extern en gedeeltelijk intern loopt.
Update: 06-08-2011
Deze Suzuki Samurai wordt volledig gebouwd als Challenge auto door de klant zelf, voor de rolkooi werd Custom Offroad ingeschakeld. Samen met de klant is er besloten om de rolkooi uit te voeren als een Trayback model.
Update: 04-03-2011
Deze Mercedes G-klasse is al enkele malen binnen geweest voor roestige stukken te vervangen door nieuwe stukken en voor enkele kleine reparaties. Nu wilde de eigenaar het uiterlijk ook iets aanpakken.
Update: 22-02-2011
JEEP Wrangler YJ Challenger
Samurai Metal Top Antraciet
Mercedes Sprinter Bullbar
Suzuki SJ413 Verhoging
Deze klant is zijn Jeep Wrangler YJ compleet aan het ombouwen om aan Challenge wedstrijden deel te nemen. Wij hebben de rolkooi gemaakt.
Update: 04-02-2011
Deze Suzuki Samurai Mateltop zal de komende periode een hele metamorfose ondergaan. Zo kwam hij binnen........Klik op de foto voor de rest van het project.
Update: 21-05-2011
Deze Mercedes Sprinter Camper kreeg een "custom made" bullbar en scooter- reservewieldrager. Klik op de foto voor de rest van dit project.
Update: 21-11-2010
Deze Suzuki SJ413 krijgt een verhoging en Nissan Patrol assen. Aan de voiorzijde komen ook langere achterveren en de aandrijflijn wordt aangepast.
Update: 11-10-2010
 
Daihatsu Feroza Bumpers Suzuki Samurail Rolkooi intern Nissan Patrol Achter Bumper Suzuki Vitara project
Tubular voorbumper met lierbevestiging en achterbumper voor een Daihatsu Feroza
Update: 21-09-2010
Een interne rolkooi in zijn Samurai, gewone simpele 6-punts rolkooi, achter in de bak komt nog een gereedschapskist van 80x40cm te staan waarvan de deksel omhoog klapt. Die moet nog open kunnen, daarom zitten er in de achterste schoren knikken, dan is de ruimte eronder wat groter.
Update: 08-08-2010
Een stevige achterbumper die de contouren van de auto volgt.
Met geintegreerde contact dozen zodat deze niet beschadigen bij het terreinrijden.

Update: 08-08-2010
De eigenaar van deze Vitara wilde een interne rolkooi in zijn Vitara en een lierbumper waarvan hij al een ontwerp bij had. Ook wilde hij een achterbumper in stijl van de voorbumper.
Update: 17-07-2010
 
From Mild to Wild Suzuki Samurai op Air Shocks Project Daihatsu Rocky Samurai Rolkooi extern
Van bijna standaard Samurai naar Custom Wild, Samurai wordt voorzien van Airshocks. Range Rover assen, Sidebars, Rolkooi, buizenframe achterzijde, enz.
Update: 12-03-2010
Deze Samurai komt op 4 x 16" Radflo Air Shocks te staan, 35” Simex banden op Toyota Landcruiser assen met voor en achter ARB’s erin.
Update: 22-06-2010
Deze Daihatsu Rocky is al gedeeltelijk verbouwt door de klant zelf, maar voor de rolkooi bleek Custom Offroad de beste keus.
Het is de bedoeling dat deze
Rocky op termijn ook aan Challenge wedstrijden gaat deelnemen.
Update: 24-04-2010
Deze Samurai krijgt een (deels) externe rolkooi die voor de voorruit omlaag de body in gaat, en dus niet langs de auto staat.
Update: 16-09-2010
 
Nissan Patrol Voor Bumper Opel Corsa Rolkooi Van Sidekick naar Monsterkick Uitlaatsysteem Jeep TJ
Hier een voorbeeld van een stevige custom made voorbumper zonder lier voorbereiding. Geheel op wens vd klant gemaakt, de orginele bullbar is in het ontwerp mee genomen, zodat het een net geheel is geworden.
Update: 12-12-2009
Voor dit project moest er een stevige rolkooi gemaakt worden in een Opel Corsa A die gaat deelnemen aan de autocross.
Update: 06-07-2009
Hier is ons eigen project, begonnen met een standaard Suzuki Sidekick 1.6i 8v.
Er is door de jaren, tussen het rijden door, constant aan verbeterd. Of moet ik zeggen, tussen het sleutelen door is er ook af en toe mee gereden.
Update: 19-02-2009
Uitlaatsysteem aangepast en achterdemper door Cherry Bomb vervangen.
Update: 09-08-2009
 
Uitlaat (RVS) Toyota RAV4
   
   
Bestaand uitlaatsysteem achterzijde vervangen door RVS gedeelte met nieuwe demper, uitlaatpijp en dubbele eindstukken welke in het midden achter de auto uitkomen.
Update: 19-04-2009