Project Bullbar Mercedes Sprinter
Voor deze Mercedes Sprinter Camper habben we een Bullbar gemaakt met lierbevestiging.

Er is een Champion EWX12000 lier gemonteerd.

De Bullbar zit bevestigd aan het chasis en is daardoor zeer stevig. De grill en lampbescherming worden hierdoor ook steviger en zullen minder makkelijk verbuigen.

De klant zorgt zelf voor de afwerking.


Omdat de klant op zijn wereldreis voor de zekerheid twee reservewielen mee wil nemen, was er een stevige reservewiel achterop de deur nodig.

Het eerste reservewiel zit op de originele plaats en de rest van de onderkant is al in gebruik door extra schoon en vuilwater tanks, gastank en dergelijke. Omdat je met een scooter in sommige steden nou eenmaal sneller uit de voeten kunt, moest er dus ook een degelijke steun achterop komen waar de scooter vast op staat.

Het reservewiel zit zo laag mogelijk en de scooter kan erop en eraf geduwd worden zonder dat het wiel in de weg zit. Op de reservewiel steun zit een houder waar de bagagedrager van de scooter vast in valt, daardoor staat de scooter zeer stevig vast en in combinatie met de beugels die over het voor en achterwiel passen kan deze nauwelijks bewegen.

Het geheel zal weer door de klant zelf gestraald en gepoedercoat worden in de kleur van de liersteun en bullbar aan de voorkant.